بچه های فیزیک دانشگاه تربیت معلم سبزوار

اینجا از فیزیک میگیم از خودمون از دنیامون

بچه های فیزیک دانشگاه تربیت معلم سبزوار

اینجا از فیزیک میگیم از خودمون از دنیامون

با این ۷ علامت دروغ‌گوها را بشناسید

به‌طور میانگین، همه مردم جهان، روزی دو مرتبه دروغ می‌گویند. برخی افراد، دروغ‌گوهای خوبی نیستند و زود لو می‌روند اما برخی دیگر دروغ‌گوهای قهاری هستند.
حالا دوست دارید بدانید طرف مقابل‌تان دروغ می‌گوید یا راست؟

به این ۷ نشانه دقت کنید:  

بقیه در ادامه مطلب...

اضطراب و عرق کردن: شناخته‌ترین نشانه‌هایی که می‌تواند یک فرد دروغ‌گو را لو دهد، عرق کردن و اضطراب اوست. زمانی که ما دروغ می‌گوییم همیشه می‌ترسیم لو برویم. به همین دلیل دچار اضطراب می‌شویم و اضطراب با افزایش ضربان قلب و عرق کردن همراه است اما این موضوع در رابطه با همه مردم صادق نیست. برخی افراد به دروغ‌گویی عادت دارند و دچار اضطراب نمی‌شوند.

صدای خیلی زیر یا خیلی بم: روان‌شناسان معتقدند صدا، علامت خوبی برای شناسایی دروغ‌گو است. چرا؟ در واقع این ما نیستیم که صدا را کنترل می‌کنیم. مغز براساس احساساتی که داریم آن را به شکل اتوماتیک تنظیم می‌کند. وقتی دروغ می‌گوییم، می‌ترسیم رسوا شویم. به همین علت معمولاً تن صدا تغییر می‌کند و خیلی زیر یا خیلی بم می‌شود.

سخنان ضد و نقیض: دروغ‌گوها به‌دلیل ترس از رسوا و شرمگین شدن تعادل احساسی درستی نداشته و حتی حرف‌های آنها کم و بیش ضد و نقیض است. برای آنکه مطمئن شوید یک فرد دروغ می‌گوید از او بخواهید دقیقاً حرفی را که در یک موقعیت خاص زده برای شما در مواقع مختلف تکرار کند، حتی سوالات متفاوت و مدام در مورد همان مسأله می‌تواند ثبات فکری دروغگو را بر هم بریزد.

میمیک‌های غیرمعمول: پلک زدن‌های مداوم، مالیدن پلک، نگاه‌های مبهم… همگی اینها نشانه میمیک صورت یک فرد حین دروغ گفتن است. صورت دقیقاً احساساتی را که داریم نشان می‌دهد و کنترل عمقی آنها کمی سخت است. اگر فردی میمیک غیرطبیعی و غیرمعمول دارد و حین صحبت با شما دچار تیک خاصی مثل مالیدن پلک می‌شود، می‌توانید به حرف‌های او شک کنید.

ژست‌های مخصوص: سرفه کردن درون مشت، بالا بردن دست روی سر و عقب بردن بالاتنه موقع حرف زدن از جمله ژست‌های آدم‌های دروغ‌گو است. البته باید مراقب هم بود. برخی دروغ‌گوها برای آنکه احساسات‌شان نمایان نشود حین حرف زدن کاملاً خنثی عمل می‌کنند.

حرف زدن وسواسی: دروغ‌گوها معمولاً در صحبت کردن وسواس به خرج نمی‌دهند و همه مسائل را رو می‌کنند. اگر شما حین صحبت‌ها از فردی بخواهید با دقت بیشتری مسائل را برای شما بیان کند و به عبارتی وسواسی‌تر از او سوال کنید، معمولاً دروغ‌گو چون حافظه خوبی ندارد و در دور بعد قادر به بیان همان جواب‌ها نیست. درنهایت می‌توانید از زبان او این جملات را بشنوید «به من اعتماد نداری؟» اگر فردی واقعاً دروغ‌گو نباشد، خیلی سریع از کوره درنمی‌رود و برای بار دوم هم به برخی سوالات شما پاسخ می‌دهد.

احساسات اغراق‌آمیز: وقتی فردی فقط با دهان می‌خندد یعنی یا می‌خواهد رعایت ادب کرده باشد یا دروغ‌گوی ماهری است. یک لبخند صادقانه با عقب‌رفتن لب‌ها و چین خوردن پلک‌ها در سمت خارج همراه است. یک دروغ‌گو معمولاً تنها با دهان می‌خندد تا احساسات درونی خود را مخفی کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد